Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Όμορφες, ζεστές καλημέρες μετά από ένα σχεδόν μήνα!!!!! Καλώς σας βρίσκω και πάλι!!!
Ένας μήνας χαλάρωσης, διακοπών, με την οικογένεια και την πιο ευτυχισμένη μέρα, τη μέρα που γίναμε ένα με τον αντρούλη μου!!!
Και ενώ ξύπνησα και πίνω το καφεδάκι στο μπαλκόνι μου, ντριννννν ο ταχυδρόμος για να μου παραδώσει το φάκελο με το δωράκι της blogοφίλης Πέπης από το υπέροχο blog της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, http://dhmiourgieskardias.blogspot.gr/!!!!
Ας τα πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή!!!
Με αφορμή λοιπόν, τα γενέθλια του όμορφου και φιλόξενου σπιτιού της, η αγαπημένη Πέπη, διοργάνωσε και έναν διαγωνισμό, και ΝΑΙ ήμουν ανάμεσα στις τυχερές που κληρώθηκα για να παραλάβω τα δωράκια της!!!Η χαρά μου απερίγραπτη, μιας και είναι η πρώτη φορά που παραλαμβάνω κάτι, μέσα από αυτόν το μαγικό κόσμο του blogging!!!
Κάθομαι αναπαυτικά, η τρελή παραλήπτρια στο μπαλκόνι και ανοίγω τον φάκελο!!!
Και τι να δω....Μια υπέροχη τσάντα, (ούτε να το ήξερε η Πέπη ότι έχω πάθος με τις τσάντες), έναν φανταστικό χειροποίητο σελοδοδείκτη ( η δεύτερη αγάπη μου, τα βιβλία) και μια υπέροχη κάρτα με τις πιο γλυκές ευχές....
Μη σας ζαλίζω όμως, ας μιλήσουν οι εικόνες....

Πέπη μου, σε χιλιοευχαριστώ!!!!Χωρίς να με ξέρεις, έπεσες μέσα σε όλες μου τις αγάπες, με δημιουργίες μοναδικές και χρηστικές....Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς και να μοιράζεις χαρά σε όλες εμάς τις διαδικτυακές φίλες σου!!!!
Να είσαι πάντα καλά, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μόλις κατέβω Αθήνα, θα επιδιώξω μια συνάντηση μαζί σου....(ναι, ναι...απειλή είναι αυτό!!!)
Ελπίζω να μη ξαναχαθώ τόσο καιρό....γιατί μου λείψατε.....
Σας blogoφιλώ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου